Experiment: POP-UP Ondernemershuis Kampen bij HogerOp

Auteur: Tanieka Zwolsman & Mark Bergsma // Foto van HogerOp

Voor het eerst start Ondernemershuis Kampen, in samenwerking met huiswerkbegeleiding HogerOp, een POP-UP ondernemershuis op. Dit met als doel tijdelijk beschikbare kantoorruimte te gebruiken en leegstand te beperken. De kantoorruimte van HogerOp is ongeveer anderhalve maand beschikbaar tijdens de aanstaande zomervakantie.

Huiswerkbegeleiding en bijles

HogerOp van Tanieka Zwolsman verzorgt al meer dan 8 jaar huiswerkbegeleiding en bijles in Kampen. De reuring die de leerlingen normaal gesproken opleveren, zal in de zomervakantie gemist worden en daarom zoekt Tanieka tijdelijk andere invulling van haar kantoor. “Simpelweg voor het ontmoeten van nieuwe mensen en kostendekking. In overleg kan de kantoorruimte ook volledig door een andere ondernemer gebruikt worden”, legt zij uit. “Het is gewoon fijn om thuis echt thuis te laten en een werkplek te hebben waar je in de zomer rustig extra meters kunt maken.”

POP-UP ondernemershuis

Dit valt precies samen met het plan van Mark Bergsma om af en toe een POP-UP ondernemershuis in de stad te organiseren. “Het lijkt mij geweldig om te bemiddelen in tijdelijke invulling van vrij beschikbare kantoorruimte in Kampen”, legt de ‘superconciërge’ uit. “Dit ondersteunt ook het ondernemerschap dat ik graag zie in Kampen: veel samenwerken, elkaar ondersteunen en plezier halen uit de handel die het oplevert.”

Veilig samenwerken

Het kantoor is ruim 40 vierkante meter en geschikt voor maximaal 4 tot 5 personen op hetzelfde moment. Aan de voor- en achterkant zijn openslaande ramen die voor ventilatie zorgen. In de gang richting het kantoor is een keukenblok waar je handen kunt wassen. Op die manier kan je hier werken volgens de covid-normen.

Beschikbaarheid en locatie

De kantoorruimte van HogerOp is gevestigd op de bovenste verdieping de Stomme van Campen en tussen 29 juni tot en met 14 augustus 2020 beschikbaar. Het is een luxe ingerichte ruimte met uitzicht op de IJssel. “Je zit in een rustig kantoor van een meer dan 400 jaar oud pand dat voorzien is van alle praktische voorzieningen (zoals WiFi). Je hoeft alleen je lunch mee te nemen; koffie- en theefaciliteiten zijn aanwezig”, lacht Tanieka.

Wil je kennismaken, de kantoorruimte bekijken en meer informatie over kosten? Neem contact op met Tanieka via de onderstaande contactgegevens.

T 06-133 289 25
E info@hogerop.nu
W hogerop.nu

Foto’s van de ruimte

Update (juni 2019) 👇

Flexplekken en bedrijfsruimte in Kampen: het is gelukt!

Sinds juni 2019 zijn we gestart met vijf ondernemers uit Kampen op de begane grond. Al snel sloten meer ondernemers zich aan voor flexplekken en werkplekken, waardoor ook de kantoorruimte van de eerste verdieping nodig bleek. We zijn er trots op dat het ondernemershuis van meerwaarde is voor zelfstandig ondernemers.

Probeer het ondernemershuis eens uit en kom geheel vrijblijvend langs. We laten je graag alles zien!

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)