Kantoorruimte en bedrijfsruimte in binnenstad Kampen

Op de eerste verdieping zijn verschillende kantoorruimtes. Gebruik een kantoorruimte voor als je wilt genieten van de voordelen van het ondernemershuis, gecombineerd met een eigen afsluitbaar kantoor.

Kantoorruimte in de
binnenstad van Kampen

Onderneem in je eigen kantoorruimte met ondernemers uit Kampen

Zodra je kiest voor een kantoorruimte in het ondernemershuis, dan ga je in eerste instantie voor gemak en vrij ondernemen. Je hebt de gehele week op elk uur toegang tot het ondernemershuis en dus ook jouw kantoor op de eerste verdieping. Hier zijn twee onlangs opgeknapte kantoren beschikbaar, waarvan er eentje een eigen keukenblok heeft.

In het gebruiken van de kantoorruimtes zijn alle faciliteiten inbegrepen, zoals: water, gas en elektra, het internet en de koffie of thee.

Kantoorruimte vooraan

De kantoorruimte aan de voorkant van het pand biedt uitzicht op de Cellebroedersweg. Dit kantoor is uitstekend geschikt voor twee tot drie personen.

Het is een L-vormig kantoorruimte, waardoor het zeer geschikt is voor een werkhoek en een gedeelte om te overleggen met klanten. Er ligt een nieuwe vloer in en de muren zijn onlangs gewit. Ook heeft het een kleine opbergruimte. Eventueel neem je de reeds nieuw aangeschafte bureautafels over. Je kunt het meteen betrekken en naar eigen smaak en behoefte inrichten.

Huurprijs is 575 euro per maand exclusief btw. De huurperiode is jaarlijks met een opzegtermijn van twee maanden.

Update 1 mei 2020: vanaf september 2020 is deze ruimte verhuurd.

Kantoorruimte achteraan

De kantoorruimte aan de achterkant van het pand is op te delen in twee (werk)kamers. Je kunt enkel de kleinste werkkamer gebruiken, maar ook gecombineerd met een grotere ruimte. Kies je voor beide ruimtes aan de achterkant van het pand, dan krijg je daar automatisch een keukenblokje bij. Er ligt een nieuwe vloer in en de muren zijn onlangs gewit. Hoe luxe wil je het hebben? 😉

Voor enkel de kleinste werkkamer is de huur 315 euro per maand. Ga je liever voor beide kamers, dan is huur 575 euro per maand. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Ook hier is de huurperiode is jaarlijks met een opzegtermijn van twee maanden.

Update 1 januari 2020: op dit moment is deze ruimte verhuurd.

Nog even een voordeel: bijeenkomsten en netwerken

Ondernemen wordt effectiever als je ook kunt overleggen met ondernemers uit de buurt. Dagelijks zijn in het ondernemershuis verschillende ondernemers waarmee je even kunt overleggen. Soms is er ook een netwerkbijeenkomst, zoals een Open Coffee of bedrijfsbezoek.

Alles draait om eenvoud en vrij
ondernemen

Lid zijn van het ondernemershuis betekent, kort gezegd, dat je van alles gebruik kunt maken van wat er is. En dus zonder bijkomende kosten. Dat geldt voor de flexibele plekken, de vaste werkplekken en de kantoorruimtes. Het gehele concept is opgezet om ondernemers zoveel mogelijk vrijheid te bieden.

Wil je bijvoorbeeld een klant een paar keer meenemen omdat je samen in een project zit? Vooral doen! Wil je vergaderen met meerdere mensen? De koffie en thee is ook voor hun zonder extra kosten. Ben je flexer met een abonnement voor 1 dag per week, maar kan je een keer niet? Dan kan je de volgende week gewoon twee keer komen. Wel zo makkelijk!

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)