Kantoorruimte en bedrijfsruimte in binnenstad Kampen

Op de eerste verdieping zijn verschillende kantoorruimtes. Gebruik een kantoorruimte voor als je wilt genieten van de voordelen van het ondernemershuis, gecombineerd met een eigen afsluitbaar kantoor. De kantoorruimtes, samen met de flexplekken beneden, maken Ondernemershuis Kampen een hét business center uit de regio.

Kantoorruimte in de
binnenstad van Kampen

Onderneem in je eigen kantoorruimte met ondernemers uit Kampen

Zodra je kiest voor een kantoorruimte in het ondernemershuis, dan ga je in eerste instantie voor gemak en vrij ondernemen. Je hebt de gehele week op elk uur toegang tot het ondernemershuis en dus ook jouw kantoor op de eerste verdieping. Hier zijn twee kantoren, waarvan er één kantoor een eigen keukenblok heeft. Beide kantoorruimtes zijn in 2020 opgeknapt en voor een extra ruimtelijk gevoel voorzien van lichte kleuren.

In het gebruiken van de kantoorruimtes zijn alle faciliteiten inbegrepen, waaronder: water, gas en elektra en het internet. Verder kan je jouw kantoor inrichten.

Kantoorruimte vooraan

De kantoorruimte aan de voorkant van het pand biedt uitzicht op de Cellebroedersweg. Dit kantoor is uitstekend geschikt voor twee tot drie personen.

Het is een L-vormig kantoorruimte, waardoor het geschikt is voor een werkhoek en een gedeelte om te overleggen met klanten. Je kunt het kantoor inrichten zoals je zelf wilt. De extra opbergruimte kan je gebruiken als een hoge kast met diepe inloop. Wil jij jouw onderneming hier vestigen? Er staan al twee bureautafels en door zelf te variëren met bijvoorbeeld smalle kasten maak je het een erg fijn kantoor!

Huurprijs is 575 euro per maand exclusief btw. De huurperiode is jaarlijks met een opzegtermijn van twee maanden.

Kenmerken van dit kantoor

Oppervlakte21 m2
Huurprijs€ 575 p/mnd exclusief btw
WGEInbegrepen
Wifi Gratis
ParkerenGratis, 3 minuten lopen
Aanwezige inrichtingVerstelbare grote bureautafels
InbegrepenSchoonmaak (2 keer p/mnd)
BijzonderhedenInbouwkast voor opslag
LiggingBinnenstad, dichtbij het stadspark

Kantoorruimte achteraan

De kantoorruimte aan de achterkant van het pand is op te delen in twee (werk)kamers en heeft een eigen keukenblok. Er ligt nieuwe vloerbedekking in en de muren zijn gewit in 2020. Hoe luxe wil je het hebben? 😉

Je hebt uitzicht op een parkeerplaats en een paar stadstuinen. Gegarandeerde gezelligheid van de vogeltjes in de zomer! Wil je het kantoor betrekken? Er staat al een in hoogte verstelbare bureautafel. Zet je eigen bureaustoel neer en starten maar! Jouw collega ondernemers maken graag kennis met je.

Huurprijs is 575 euro per maand exclusief btw. De huurperiode is jaarlijks met een opzegtermijn van twee maanden.

Kenmerken van dit kantoor

Oppervlakte24 m2
Huurprijs€ 575 p/mnd exclusief btw
WGEInbegrepen
Wifi Gratis
ParkerenGratis, 3 minuten lopen
Aanwezige inrichtingVerstelbare grote bureautafel
InbegrepenSchoonmaak (2 keer p/mnd)
BijzonderhedenEigen keukenblok
LiggingBinnenstad, dichtbij het stadspark

Nog even een voordeel: bijeenkomsten en netwerken

Ondernemen wordt effectiever als je kunt samenwerken met ondernemers uit de buurt. Dagelijks zijn in het ondernemershuis verschillende collega ondernemers waarmee je even kunt overleggen. Is er een ondernemer niet? Neem dan contact op via de groepsapp op Whatsapp.

Soms is er ook een netwerkbijeenkomst, zoals een Open Coffee of bedrijfsbezoek, om kennis te maken andere ondernemers uit de buurt.

Alles draait om eenvoud en vrij
ondernemen

Lid zijn van het ondernemershuis betekent, kort gezegd, dat je van alles gebruik kunt maken van wat er is. En dus zonder bijkomende kosten. Dat geldt voor de flexibele plekken, de vaste werkplekken en de kantoorruimtes. Het gehele concept is opgezet om ondernemers zoveel mogelijk vrijheid te bieden.

Wil je bijvoorbeeld een klant een paar keer meenemen omdat je samen in een project zit? Vooral doen! Wil je vergaderen met meerdere mensen? De koffie en thee is ook voor hun zonder extra kosten. Ben je flexer met een abonnement voor 1 dag per week, maar kan je een keer niet? Dan kan je de volgende week gewoon twee keer komen. Wel zo makkelijk!

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)