Veelgestelde vragen over flexplekken

Overweeg je om een kantoorruimte te gaan huren of om een flexplek te gebruiken? Dan zit je vast met een paar praktische vragen. Om het voor jou makkelijker te maken, hebben we de meest gestelde vragen over flexibele werkplekken en kantoorruimte huren op een rij gezet.

 

Flexplek huren?

We helpen je met vragen.

Algemene vragen

Jazeker! Daar hebben we een strippenkaart voor bedacht. Met een strippenkaart kan je 10 werkdagen van het ondernemershuis gebruikmaken.

Als je lid bent van het ondernemershuis, dan kan je overal gebruik van maken. Het maakt daarin niet uit of je een flexplek gebruikt of van de kantoorruimtes wilt gebruiken. Iedereen krijgt wifi, kan de hele dag koffie en thee drinken en van de vergaderruimte gebruikmaken. Al moet je die wel even reserveren.

Alle flexplekken beschikken over een groot beeldscherm met HDMI. Daar kan je jouw laptop op aansluiten, als je wilt.

Je kunt elke dag ondernemen in het ondernemershuis. Ook in het weekend en tot in de late uurtjes.

Vragen over flexplekken

Meestal is de vergaderruimte wel vrij om te gebruiken, maar je kan de vergaderruimte ook reserveren. Alle leden van het ondernemershuis hebben toegang op de gezamenlijke agenda, waarin je kunt zien of de vergaderruimte al bezet is.

Ja hoor, heel graag zelfs! Wil je onderzoeken of het ondernemershuis bij jou past? Kom dan gerust een dagje langs. Dat kan gratis en geheel vrijblijvend.

Gelukkig hoeft dat niet. Er is altijd een werkpek voor je beschikbaar. We houden goed in de gaten hoe groot de bezetting is. En wordt het te druk? Dan schuiven we met de stoelen of lassen we eventjes een ledenstop in. Op die manier blijf jij vrij in jouw ondernemerschap.

Een flexplek is een flexibele werkplek. Hierdoor heb je de keuze van welk bureau je gebruikt wilt maken. Elke werkplek is ingericht met een groot beeldscherm en snel internet (WiFi). De flexibele werkplekken van Ondernemershuis Kampen kan je vanaf één dag per week huren. Ook in het weekend of ‘s avonds.

Je kunt al vanaf 125 euro (exclusief btw) per maand beginnen. Daarmee heb je voor één dag in de week toegang in het ondernemershuis. Wil je helemaal losgaan? Dan heb je keuze uit veel meer mogelijkheden. Bekijk daarvoor de huurtarieven van het ondernemershuis.

Een flexibele werkplek heeft veel voordelen, waaronder: je leert andere ondernemers kennen en hebt het voordeel van een lage huur. Lees ook over vijf redenen voor flexibele werkplekken.

Vragen over kantoorruimtes

Op de eerste etage zijn twee kantoorruimtes. De kantoorruimte aan de voorkant van het pand heeft uitzicht op de Cellebroedersweg en is ruim 21 vierkante meter. Aan de achterkant is er een kantoor met keukentje en aparte ruimte. Samen ongeveer 24 vierkante meter.

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)