Flexplekken: we beginnen met een rondleiding!

Alle ondernemers in het ondernemershuis laten jou graag zien wat er hier allemaal mogelijk is, zodat jij goed geïnformeerd kan onderzoeken of deelnemen in het ondernemershuis bij jou past. Naast de vaste- en flexplekken, zijn er tal van faciliteiten zoals een vergaderruimte, keuken en overal goed internet. En dat is nog maar het begin!

Daarna raak je enthousiast

Onderneem zelf en krijg collega's

Je hebt keuze uit

Flexibele werkplekken

Gebruik de flexibele werkplek voor als je bijvoorbeeld 1 of 2 dagen per week wilt werken vanuit het ondernemershuis. Dit is ideaal voor ondernemers die het ondernemerschap combineren met een andere baan, gezinsleven of veel onderweg zijn. Omdat je vrij bent wanneer je gebruik wilt maken van de flexibele werkplekken hoef je geen plek te reserveren. Er is altijd een professioneel ingerichte werkplek voor je beschikbaar. Je doet mee vanaf het laagste tarief en kunt meteen vrij ondernemen en gebruikmaken van alle voorzieningen.

Vanaf 125 euro per maand
of probeer eerst 10 dagen!

en kan kiezen uit

Vaste werkplekken

Als je kiest voor een vaste werkplek, dan is dat ook echt jouw plekje waar je elke dag gebruik van kunt maken. Je kunt dan spullen achterlaten op jouw bureau of deze opbergen in de ruime opbergmogelijkheden onder en boven jouw vaste werkplek. Op deze manier maak je van het ondernemershuis jouw werkplek en kan je het werk hier achterlaten. Dat geeft vast rust 😉

Kies een vaste werkplek als je het ondernemershuis tot jouw standplaats wilt maken.

Voor 250 euro per maand

Elke ondernemer is eigenlijk een ondernemershuis-ondernemer

Jij natuurlijk een klein beetje meer ;-)

Of je nu starter of al langer onderweg bent: elke ondernemer is van harte welkom. Meedoen met het ondernemershuis betekent dat je in een keer collega-ondernemers hebt, waarmee je kunt samenwerken of vragen kunt stellen in zijn of haar expertisegebied. Ook heb je meteen een professionele werkplek waar je klanten kunt ontvangen.

We vinden het belangrijk dat jij je vrij voelt in het ondernemershuis. Je bent niet voor niets ondernemer. Daarom is hier alles zo laagdrempelig mogelijk gemaakt en zul je nooit ergens extra kosten op maken. Zelfs niet als je de hele dag koffie drinkt, de vergaderruimte gebruikt of eens een dagje extra nodig hebt 😉

Geen ondernemer, maar wel een werkplek nodig?

Vraag het je werkgever

Woon je in de omgeving van Kampen en ver van jouw werk af? Of heb je thuiswerkdagen met jouw werkgever afgesproken, maar heb je thuis net iets teveel afleiding om productief te zijn? Vraag aan jouw werkgever of je een flexibele werkplek kan afnemen in het ondernemershuis.

Vertel je werkgever dat de kosten terug te vragen zijn bij de belastingdienst, daar houden ze van!

Smile!
Je bent een ondernemer in het huis voor ondernemers

Zet jouw volgende stap in ondernemerschap in het ondernemershuis. Naast dat het een professionele stap vooruit is, krijg je ook een prachtige naamsvermelding op het raam en helpen we je met publiciteit. ( en weetje? Je hebt stiekem al bedacht hier te gaan ondernemen 😉 ) Begin gewoon met 1 dag per week. Eventueel opwaarderen kan altijd nog.

Bel of Whatsapp Mark Bergsma

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)