Ondernemershuis trots op vernieuwd Historisch Tijdschrift

Eigen artikel en foto

Het Ondernemershuis in Kampen is trots op de nieuwste productie waarin enkele van onze ondernemers een rol mochten spelen. Herman Broers (AERIE Auteurs Uitgevers) en Peter Slager (Bureau Garage) begeleidden samen de afgelopen maanden de vernieuwing van het Historisch Tijdschrift van de Historische Vereniging voor de IJsseldelta ‘Jan van Arkel’. Morgen verschijnt – ondanks de corona-crisis – officieel het eerste nummer in het nieuwe formaat en moderne vormgeving. Het is direct een dubbeldik themanummer over bezetting en bevrijding in Kampen, ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid.

De redactie van het ‘HT’ was tot in de late uurtjes veelvuldig te gast in het Ondernemershuis om te vergaderen over het blad, dat haar 45ste jaargang ingaat. ‘De grote wens van de redactie was ruimte voor fotografie en een tijdloos voorkomen met boeiende leesverhalen. Dat zijn kernwaarden voor een tijdschrift. Een kalme opmaak voor een lezerspubliek dat kwaliteit waardeert, daar hebben we naar gezocht’, aldus Herman Broers die als auteur en uitgever al langer met Peter Slager samenwerkt: ‘Dankzij het Ondernemershuis heeft die samenwerking extra meerwaarde gekregen. Nu kunnen we ook de klanten of organisaties waarvoor we werken in eigen huis goed ontvangen. Alles dichtbij, het was heerlijk werken.‘
Het Historisch Tijdschrift is gratis voor leden van HV ‘Jan van Arkel’ en verschijnt vier keer per jaar.

Het blad is tevens te koop bij The Read Shop Bos en via: hvjanvanarkel.nl. Wie lid wordt van de historische vereniging krijgt het blad gratis.

Update (juni 2019) 👇

Flexplekken en bedrijfsruimte in Kampen: het is gelukt!

Sinds juni 2019 zijn we gestart met vijf ondernemers uit Kampen op de begane grond. Al snel sloten meer ondernemers zich aan voor flexplekken en werkplekken, waardoor ook de kantoorruimte van de eerste verdieping nodig bleek. We zijn er trots op dat het ondernemershuis van meerwaarde is voor zelfstandig ondernemers.

Probeer het ondernemershuis eens uit en kom geheel vrijblijvend langs. We laten je graag alles zien!

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)