Burgermeester, wethouder en ondernemers wensen Ondernemershuis Kampen succes!

Burgemeester Bort Koelewijn, Wethouder Geert Meijering en ondernemers: Hester Timmermans, Alex de Jong, Maike Kuipers en Aukje Grouwstra wensen het ondernemershuis succes toe. Aanstaande 6 april is er de eerste open dag voor iedereen die belangstelling heeft in Ondernemershuis Kampen.

Succeswens van burgemeester Bort Koelewijn

Wethouder Geert Meijering wenst Ondernemershuis Kampen veel geluk

Ondernemers Hester Timmermans, Alex de Jong, Maike Kuipers en Aukje Grouwstra

Update (juni 2019) 👇

Flexplekken en bedrijfsruimte in Kampen: het is gelukt!

Sinds juni 2019 zijn we gestart met vijf ondernemers uit Kampen op de begane grond. Al snel sloten meer ondernemers zich aan voor flexplekken en werkplekken, waardoor ook de kantoorruimte van de eerste verdieping nodig bleek. We zijn er trots op dat het ondernemershuis van meerwaarde is voor zelfstandig ondernemers.

Probeer het ondernemershuis eens uit en kom geheel vrijblijvend langs. We laten je graag alles zien!

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)