Ondernemers sneller laten ondernemen

Sed litora hac blandit ex convallis tempor diam cursus, ante in sagittis suspendisse est risus praesent placerat accumsan, erat eleifend pulvinar urna nisi tincidunt vehicula. Ex amet curabitur netus laoreet per auctor ad vestibulum, posuere quam sociosqu elit aenean duis magna volutpat suspendisse, taciti aliquet dapibus nec hac phasellus potenti.

Flexplekken in de binnenstad van
Kampen

Onderneem zelf en krijg collega's

Er is een trend in ondernemersland, genaamd co-working. Het delen van kantoor- en vergaderruimte door ondernemers met verschillende achtergronden. Het concept is uit nood geboren in de crisis, maar het blijkt dat er een enorme kracht in zit. Ondernemers werken namelijk niet alleen in dezelfde kantoorruimte (of flexruimte), maar inspireren elkaar met hun kijk op zakendoen of hoe problemen op te lossen.

Bij Ondernemershuis Kampen kunnen nu ondernemers uit Kampen en omgeving op deze manier werken en de voordelen hiervan ervaren. Het doel van het ondernemershuis is om de samenwerking tussen de Kamper ondernemers te vergroten.

Alle faciliteiten voor iedereen

Hendrerit diam suspendisse ligula aenean pellentesque fermentum suscipit, aliquet magna egestas massa consequat habitant ex convallis, vitae gravida conubia netus integer mus.

Nodig je klanten (niet thuis) uit!

Hendrerit diam suspendisse ligula aenean pellentesque fermentum suscipit, aliquet magna egestas massa consequat habitant ex convallis, vitae gravida conubia netus integer mus.

Verhoog je productiviteit

Een van de meest gehoorde behoeftes, is het vergroten van productiviteit. Sommige ondernemers komen hier bijvoorbeeld 1 dag per week om juist op die dag taken te verrichten, waarvoor je even geconcentreerd wilt gaan zitten. Daardoor krijg je meer gedaan en meer tijd voor andere werkzaamheden voor jouw onderneming.

Collega-ondernemers

Ontmoet ervaren en jonge ondernemers en drink eens een kopje koffie met elkaar. Dat vindt iedereen leuk! Je leer elkaar beter kennen, waardoor het vertrouwen groeit en de kans op samenwerking of een opdracht vergroot.

Vergroot je netwerk

Voor veel ondernemers, of werknemers met een ondernemende functie, is het netwerk waarvan zij kennis hebben essentieel voor succes. Door je aan te sluiten bij Ondernemershuis Kampen, kan je gebruikmaken van het netwerk en de kennis die de andere ondernemers inbrengen.

Verschillende disciplines

In het ondernemershuis zitten ondernemers met verschillende achtergronden. Dit is handig voor als je eens het inzicht van en collega-ondernemers gebruik wilt maken om een probleem op te lossen. (bijvoorbeeld als die ene laat betalende klant)

Bijeenkomsten en netwerken

adsfsadf

Alles draait om eenvoud en vrij
ondernemen

Lid zijn van het ondernemershuis betekent, kort gezegd, dat je van alles gebruik kunt maken van wat er is. En dus zonder bijkomende kosten. Wil je bijvoorbeeld een klant een paar keer meenemen omdat je samen in een project zit? Vooral doen! Wil je vergaderen met meerdere mensen? De koffie en thee is ook voor hun zonder extra kosten. Of heb je een abonnement voor 1 dag per week, maar kan je een keer niet? Dan kan je de volgende week gewoon twee keer komen. Wel zo makkelijk!

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)