Corona-webinar terugkijken

Op de foto: Jos Felix en Lilian Bakker

Woensdag 25 maart heeft Felix en Open Coffee Kampen in samenwerking met Gemeente Kampen en Rabobank IJsseldelta een uniek ‘Corona-Webinar’ voor ondernemers georganiseerd. Fiscalist mr. Jan Rolleman, P&O adviseur Jenou Prins, bedrijfsjurist mr. Lilian Bakker, wethouder Geert Meijering van Gemeente Kampen en accountmanager MKB Jenneke Palland van Rabobank IJsseldelta beantwoordden de meestgestelde ondernemersvragen.

Met veel live kijkers en leuke reacties was het absoluut geslaagd!

Tijdens het webinar zijn een behoorlijk aantal vragen ingediend. De vragen die onbeantwoord zijn gebleven worden in de komende tijd in de blog van Felix behandeld.

Corona-webinar gemist? Kijk hieronder terug!

Update (juni 2019) 👇

Flexplekken en bedrijfsruimte in Kampen: het is gelukt!

Sinds juni 2019 zijn we gestart met vijf ondernemers uit Kampen op de begane grond. Al snel sloten meer ondernemers zich aan voor flexplekken en werkplekken, waardoor ook de kantoorruimte van de eerste verdieping nodig bleek. We zijn er trots op dat het ondernemershuis van meerwaarde is voor zelfstandig ondernemers.

Probeer het ondernemershuis eens uit en kom geheel vrijblijvend langs. We laten je graag alles zien!

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)