UNIEK: Corona-webinar voor ondernemers op 25 maart!

Om vragen van ondernemers te beantwoorden organiseren Felix Accountants & Belastingadviseurs en Open Coffee Kampen, in samenwerking met Gemeente Kampen en Rabobank IJsseldelta, speciaal voor ondernemers een online Corona-Webinar.

Wanneer?

Aanstaande woensdag 25 maart van 12:30 tot 13:30 uur.

Het doel?

Het beantwoorden van veelgestelde vragen die bij ondernemers in het kader van de coronacrisis leven. Zo behandelen bedrijfsjurist mr. Lilian Bakker, P&O adviseur Jenou Prins en fiscalist mr. Jan Rolleman vragen op het gebied van arbeidsrecht, het aanvragen van een tegemoetkoming in de loonkosten en belastinguitstel. Wethouder Geert Meijering zal een toelichting geven over de aanvullende maatregelen die Gemeente Kampen treft om ondernemers te ondersteunen. Tot slot vertelt Jenneke Palland van Rabobank IJsseldelta hoe ook banken ondernemers helpen het hoofd boven water te houden.

Meedoen met de webinar

Flexplek of kantoorruimte uitproberen?

Flexplek of kantoorruimte uitproberen? Laat een berichtje achter :)